АВЕНЮ концерт Десет стъпки Безвремие

На 18 януари 2018 година Дует Авеню ще представи най-новия си албум „Безвремие“. В проекта „Безвремие“ са включени 10 песни, създадени в периода 2015 – 2017 година, сред които композициите „Свобода“, „Спомни си ти за мен“, „Сънища без край“ с участието на Любо Киров , „До края на нощта“ с Васко Василев и, разбира се, едноименната „Безвремие“.
В концерта, освен песните от албума „Безвремие“, Авеню ще изпълнят и някои от най-големите си хитове като „Бягство“, „Живели ли сме някога преди“, „Желание“ и много други.
Специално за случая, всички песни ще прозвучат в напълно нови оркестрирани версии, дело на талантливия автор и диригент Левон Манукян. На сцената Авеню ще бъдат в компанията на своите музиканти Васил Иванов (програминг и синтезатори), Юлиан Янев (клавир), Щерион Пилидов (китара), Стефан Попов (барабани), Христина Нейкова и Елена Сиракова (беквокали), както и на камерния оркестър “Levon Manukyan Collegium Musicum”.
„Искахме това събитие да не е просто промоция на албум, затова решихме да подарим едно незабравимо изживяване за най-верните ни фенове – бутиков концерт за отбрана публика сред уникална обстановка“, споделят Боби и Заки.
Усещането за безвремие ще бъде поднесено с невероятна елегантност, стил и висока класа в City Mark Art Center на 18 януари 2018г, от 20:00 ч. Цена на билетите 50 лв , а местата са ограничени.
За да станете част от тези 2 часа безвремие, може да закупите своя билет online от www.epaygo.bg или на касите на EasyPay и City Mark Art Center. С имената на закупилите билети ще бъде съставен „Списък на гостите“, a в деня на събитието всеки ще бъде посрещнат като личен приятел на Боби и Заки – с чаша изкусително вино и подарък – луксозно издание на новия албум на Авеню „Безвремие“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *