Атрактивната пианистка Лола Астанова ще свири на един от най-скъпите рояли в света у нас

За предстоящия концерт на неотразимата пианистка Лола Астанова у нас на 10 ноември в Зала 1 на НДК, в София ще пристигне роял от световна класа – Steinway. Специално за турнето си, спирка от което е и България, талантливата красавица предпочита да изпълни виртуозните си аранжименти на една от най-елитните марки рояли от най-висок клас, отличаващи се с брилянтния си, кристален и прецизен звук. Цената на инструмент с марката „Стейнуей“ възлиза над $100 000, а изработката му отнема повече от половин година време.

Освен персоналния акордьор, който лично ще се погрижи за акордирането на рояла, Лола Астанова ще пристигне у нас заедно с още 20 души екип – технически лица, осветители, асистенти. На 10 ноември редом с блестящата пианистка на сцената ще излязат още 8 музиканта, които са подготвили един истински класически музикален шедьовър на виолини, виоли и чело. Не е изключено към балканския тур на пианистката да се присъедини и Степан Хаусер от 2 Cellos, но все още няма официално потвърждение от мениджмънта на Астанова.

Концертът на блестящата пианистка Лола Астанова, която ще гостува за първи път у нас, ще се състои на 10 ноември в Зала 1 на НДК. Билетите за събитието са на цени от 40 до 80 лв., оркестрина – 130 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *