БГ концерт за 10 години METAL HANGAR 18

Тази есен, на 14 октомври  ще се навършат 10 години от съществуването на METAL HANGAR 18. За да отбележат своя юбилей от сайта са решили да празнуват подобаващо.

На 15 октомври (неделя), в софийския клуб “Mixtape 5” B-side, е организиран купон с някои от близките им приятели и групи. Ето и  петте банди, които ще направят рождения ден на METAL HANGAR 18 истински празник.

Вечерта започва с младите, но вече сериозно утвърждаващи се на сцената – FRAGMENTS OF EXISTENCE. Продължава с доста добре познатите модерни метъл бойци от FYELD. Интересните и традиционно силни ЮВИГИ също ще се включат в концерта.

Няма да мине и без една от най-бързо развиващите се български групи в последните година-две – VELIAN. И твърдия край на вечерта ще сложат известните не само у нас EUFOBIA.

Очаквайте повече подробности и изненади покрай това събитие, както и другите концерти организирани в чест на 10 години METAL HANGAR 18:

–  29 септември – руската фолк чета GRAI, водена от фронт дамите Ирина Зибина и Аля Лита, ще гостува за първи път на родна земя.

–  21 октомври – култовата немска спийд/траш метъл група SDI ще гостува отново в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *