Бъдете в крак с модата чрез винилови настилки LVT

Вече живеем във време, в което подовите настилки в дома играят много важна роля за помещението. Подът се разглежда като нещо наистина важно от всяко семейство. Интериорните дизайнери също отделят все повече внимание на подовото покритие, като целта им е то да излъчва стила на жилището.

Когато ни се наложи да сменим подовата настилка у дома, трябва преди всичко да се информираме кое е най-подходящо за нашето жилище. На пазара има такова голямо разнообразие, че вместо това да ни помогне, то по-скоро би ни объркало. Изборът не е никак лека задача и е важно да не се прави прибързано. Няма как да кажем коя настилка е най-добра, но различните винилови подови настилки LVT от lia.bg заслужават внимание. По-скоро понятието тук е насочено към това коя най-много приляга на вашите помещения. Например, в банята и коридора се използват едни видове покрития, а в дневната и спалнята – други. Като най-честия избор за кухня например е винил, а за дневната – гранитогрес или паркет.

Бъдете в крак с модата чрез винилови настилки LVT

Едни от най-модерните материали, които са освен всичко екологично чисти, това са виниловите настилки, наричани още и PVC. Те се използват от години наред и са се доказали, като издръжливи, с антистатични и антибактериални свойства, както и изключително лесни за поддръжка. Това ги прави много подходящи ако имате малко дете или домашен любимец. Би ви спестило много главоболия, свързани с почистването.

От няколко години на българският пазар се предлагат и луксозни винилови настилки LVT, които най-бързо намериха своето приложение в търговски обекти, но вече навлизат и в домашната обстановка. Те притежават много повече предимства от останалите настилки и все пак не можем да ги наречем най-добрите, понеже може да не са подходящи за всеки дом.

Предимствата им са множество, като една от много важните, особено през зимния период, това е, че са топло и звукоизолационни, и то с високо ниво. Те също така и не се хлъзгат, ако имате домашен любимец, може би знаете, че като се затича по ламината, в повечето случаи, животното пада, понеже се подхлъзва. С винилови подови настилки няма такава опасност. Те са и водоустойчиви, така че дори малкото ви дете да разлее вода, няма проблем, защото не се раздуват от намокряне. Освен това, те са и трудногорими, притежават нужния клас негоримост според всички Европейски стандарти.

А нещото, което най-много би зарадвало женската аудитория, това е, че притежават изключително голямо разнообразие от цветове и десени, като могат да имитират, паркет, дърво, мрамор, камък, метал и т.н. Можете да експериментирате и да получите един уникален продукт, който да притежавате само вие. Така домът ви ще се превърне в истински атрактивно място, което ще ви доставя удоволствие и положителни емоции.

Виниловите подови настилки LVT са с много висок клас на износване и имат голяма дълготрайност, което ги прави подходящи както за вашия дом, така и за офисът ви. Можете да ги откриете в специализираните дизайн центрове, като например Lia.bg, където ще можете да избирате от широка гама видове. През последните няколко години, едни от водещите подови покрития са именно винилови LVT, като те продължават да се развиват и могат да надминат всички останали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *