Всичко, което трябва да знаете, за 3D фототапети за стена

Писнало ви е от белите и едноцветните стени и искате да внесете бърз, свеж и уютен облик на вашия дом, но да не ви коства цялата заработка за този месец и да не отнема прекалено много от свободното ви време? Хартиените 3D фототапети за стена са едно добро и икономично решение. В рамките само на няколко часа те се монтират на стената и жилището ви придобива нов цялостен вид. За разлика от стандартната стенна декорация – картини, рамки, пана – те не изискват дупчене и пирони, защото се прикрепват директно за стената като обикновен тапет виж повече Тук ще ви обясним всичко, което трябва да знаете за тези 3D фототапети за стена.

Всичко, което трябва да знаете, за 3D фототапети за стена

Съществуват различни възможности за напечатването им, тъй като технологиите непрекъснато се развиват – ситопечат, офсет и други. Има няколко материала, от които се изработват, но тези, които са на най-добро съотношение между качество и цена, са хартиените 3D фототапети за стена.

В каталога на онлайн магазин Фототапети 24 може да се насладите на многообразието на 3D фототапети на всякакви тематики, изработени от екологични чисти материали. Те са отпечатани върху 100% хартия без наличието от примеси на PVC. Не се използват вредни мастила, а само латексови, които не отделят неприятна миризма и са без вредни емисии – точно затова са и екологично чисти. Всички 3D фототапети са устойчиви на мухъл и плесен. В сайта подробно са описани инструкциите за слагането им на стената – не е нужно да имате опит в лепенето на тапети. Универсално правило е преди облепянето на стените, те да бъдат предварително подготвени като няма никакви неравности и несъвършенства по тях и да бъдат сухи, за да подейства лепилото.

Поръчката на 3D фототапети за стена на www.fototapeti24.com става много бързо лесно – не се изисква допълнителна регистрация на клиента.Попълвате няколко свободни места с вашите данни и телефон за връзка и след един работен ден или дори на същия ден (при условия, опоменати на сайта) получавате пратката си на посочения адрес или от офис на Спиди. Всички продукти, които са видими в каталога на уеб сайта, са в наличност, в следствие на което доставката е толкова експресна. Друга особено важна особеност е, че куриерските услуги не се заплащат от вас – те са безплатни. Имате право на преглед преди да заплатите за пратката и срок от 15 дни да я върнете при определени обстоятелства.

Фирмата предлага три размера 3D фототапети на различни тематики – градове, цветя, природа, море и други. Те са създадени с помощта на иновативните технологии чрез модерни графични техники, които създават чувство за динамика, движение на пространството и създават усещане за дълбочина. Тоест, ако холът ви е малък и недостатъчно просторен с помощта на фототапет с геометрични фигури, които симулират формата на прозорец или тераса, и така създават илюзията за значително по-голямо пространство.

Различните тематики, на които можете да се насладите, правят 3D фототапетите лесно приложими във всяка стая и без проблем ще задоволят всички очаквания, вкусове и капризи. Поставяйки такова изображение на стената си, ще приковавате погледите на всеки гост с въздействието от реално пресъздадената картина.

Разгледайте всички предложения и оферти на www.fototapeti24.com и научете повече за фирмата и видовете 3D фототапети за стена, които предлага. Побързайте, защото имат и текущи промоции и намалния, от които да се възползвате!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *