Втори спектакъл на LORD OF THE DANCE в София на 18 май 2024 след напълно разпродадено шоу в зала 1 на НДК

На 19 май световноизвестните танцьори ще зарадват и феновете си във Варна

  

Пет месеца преди датата 18 май 2024 г., невероятните танцьори  от LORD OF THE DANCE разпродадоха напълно зала 1 на НДК и обявяват още едно шоу в София – на 18 май в зала 1 на НДК от 17:00 ч. Световноизвестната трупа, която тази година отбеляза 25 години от началото си със световно турне и три пъти напълни залите в София и Варна, ще зарадва отново почитателите си в България, като част от предстоящото си световно турне за 2024-та! Европейската му част ще стартира именно от София на 18 май в зала 1, а на 19 май вълшебният спектакъл ще зарадва и варненската публика в Дворец на Културата и спорта.

През изминалата седмица великолепните танцьори гастролираха на сцените в Тайван, а в началото на 2024-та, преди да се завърне в Европа, трупата ще направи голямо турне в Съединените щати. Само за февруари и март до момента са обявени близо 40 спектакъла в различни американски градове.

Билетите за спектаклите на LORD OF THE DANCE в София на 18 май (от 17:00 ч. и 20:00 ч.) и във Варна на 19 май 2024 г. се продават в системата на Ticketportal.bg. Могат да се закупят още от билетен център в НДК, билетна каса на зала “Арена София”, книжарници Booktarding, Office1Superstore, бензиностанции OMV и във Варна от билетната каса на ДКС. Цената им е от  50 до 150 лв. според залата и мястото.

В спектаклите на LORD OF THE DANCE участват 40 от най-забележителните млади изпълнители в света, режисирани от емблематичния Майкъл Флетли. Шоуто по случай 25 години от създаване на трупата е с прекрасни, ефектни костюми и хореография, с авангардно осветление и с много визуални ефекти, и със специално написана музика от композитора Жерар Фахи. Впечатляващ, бляскав и завладяващ, спектакълът съчетава най-доброто от традицията с цялото вълнение на новата музика и танци.

Следете подробности във Facebook тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *