Входът е свободен за наградите „Златни патета“-2024

„Златните патета“ отличават прогресивни български артисти, а публиката определя кой ще грабне наградите

Никола Стоянов и Златно пате
Никола Стоянов и Златно пате

„Златни патета“- 2024 г. е в своята кулминация, а вълнението преди събитието е на максимум. Връчването на едни от най-очакваните награди за българска прогресивна музика ще се случи на 15 май, от 20:00 часа, в легендарния Бар Петък в София. Входът за всички почитатели на качествените изживявания е свободен.

Дни преди церемонията организаторите разкриха и някои от популярните и обичани български звезди, които ще връчат приз „Златно пате“ на победителите. В списъка на анонсиращите са: Белослава, Галя от „Каризма“, очарователната млада актриса Маргарита Стойкова („Диада“, „Татковци“), актрисата и тв. водещ Поли Недкова („Преди обед“, btv), програмният директор на Дарик Радио Константин Вълков, а водещ на церемонията е неотразимият актьор и музикант Никола Стоянов („Революция Z”).

„Очаква ни зрелищно шоу, много забавни моменти, неповторимо музикално изживяване и смело мога да кажа, че всичко, за което си помислите, ще се сбъдне във вечерта на 15-ти май- сподели Никола Стоянов- По традиция „Златните патета“ отделят специално внимание на артистите в категория „Новоизлюпено пате“, защото сякаш при тях вълнението и трепета от получаването на наградата е най-голям.“

Галя от „Каризма“, Белослава, Поли Недкова и още бг звезди ще връчат наградите „Златни патета“

Именно те, номинираните новоизлюпени патета: Елия Тодорова, Виолина Доцева и Жеко Жеков ще пеят на живо по време на събитието. Другите номинирани в тази категория са: Селянин Дион; Sweet Poison; Funkilicious; Последно повикване; Зорница Славова; GABO; Ilin Ilinski. Всеки един от тях има реалния шанс да грабне приза, тъй като годината беше изключително успешна за младите изпълнители.

Сред номинираните в различните категории още са: Молец, Nicka, DARA, Дара Екимова, Михаела Маринова, Михаела Филева, Боро Първи, Жлъч, Григовор, Гена, Homelesz, АNТ! Графа, Tino, Bobo.

Всичко за „Златни патета“ 2024г. и най-силните музикални изживявания в София може да видите на: https://barfriday.bg/

Део и Никола Стоянов
Део и Никола Стоянов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *