Гръцката супер звезда Никос Вертис идва за грандиозен концерт в България

Супер звездата Никос Вертис ще изнесе грандиозен концерт в България на 13 май 2020 г. в зала “Арена Армеец”. Хилядите му феновете у нас ще имат уникалната възможност да се насладят на живо на харизматичния изпълнител, да се докоснат до красотата на музиката му и да чуят най-големите му хитове. Не на последно място, това ще се случи и в разгара на кариерата му в момент, в който  Никос Вертис буквално подлудява феновете на гръцката музика по всички краища на света. Специално за концерта на 13 май 2020 г. залата ще се превърне в истински Бузуки бар. На терена ще бъдат разположени специални сепарета, които ще бъдат внесени от най-големите бузуки барове в Гърция. Допълнително ще бъдат обявени и кои ще са подгряващите изпълнители в тази вълшебна, майска, гръцка вечер в София.

Билетите за концерта на Никос Вертис на 13 май 2020 г. в София се пускат в продажба от утре (вторник, 8.10.19 г.) и ще се продават ексклузивно в системата на Ticketportal.bg. Билети ще има още в Билетен център в НДК, касата на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading и бензиностанции OMV.

Първоначално в продажба ще бъдат само билетите за ТРИБУНИ – на цени от 40 до 80 лв., според мястото в залата. До края на седмица ще бъда пуснати в продажба и ВИП сепаретата на ТЕРЕНА.

Определят Никос Вертис като най-великия изпълнител на лаика – музикален стил, който е микс между традиционна гръцка музика и поп и денс звучене. Той е един от най-големите, талантливи, обичани и желани съвремененни изпълнители на гръцка музика. Роден в Холандия от смесен брак, на 6 години семейството му се премества в Солун. От дете взима уроци по бузуки, а 15-годишен започва да се занимава и с пеене. От този момент животът му е музика – композира, свири и пеене.

Последният му албум “EROTEVMENOS” e oт 2017-та и включа девет песни,  сред които двата големи хита “Erotevmenos” и “An m’agapises”. Парчетата бързо печелят сърцата на публиката – покоряват музикалните класации и са с милиони гледания в YouTube. Само последното му видео към песента “Allaxa”, което Вертис пусна през август тази година, вече има повече от 2 милиона гледания. Преди броени дни звездата стартира и голямо турне в Северна Америка, където ще пее в най-големите концертни зали в Los Angeles, Toronto, Atlantic City, Montreal и Chicago.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *