Двама пианисти се изправят един срещу друг в Софийската филхармония

Двама пианисти, шест кръга, Шопен срещу Лист, Дебюси срещу Шуберт, Черно срещу бяло.
Кой пръв ще премине финалната линия?
Публиката ще реши!

Черно и бяло са готови за битка

Независимо дали те са приятели в реалния живот, милостта е последното нещо в съзнанието им, когато се състезават на сцената.
Спечелването на сърцата на аудиторията е единственото нещо, което е от значение!
Създаднен от международно признатите пианисти Андреас Керн и Пол Цибис, пиано битката представя дуото на един срещу друг на сцената, очарователно омагьосващи публиката с разнообразие от класически пиеси. Шоуто е разделено на няколко кръга, всеки с определен музикален стил. Двама артисти, с напълно различни техники на изпълнение, дори ще предложат да импровизират на пожеланите от Вас мелодии.

Вие сте съдията!

Състезанието не би било такова без жури и този път ВИЕ ще бъдете съдия! Всички членове публиката се поканени да гласуват за изпълненията на пианистите и в крайна сметка ще увенчаят победителя.

Разбира се, вашето участие може да не се ограничи до това…
Отчасти сериозно класическо представление, отчасти забавно изпълнение на двама феноменални пианисти, Piano Battle e уникален концерт, който радва както слуха, така и погледа на публиката.
Първоначално създаден за фестивала в Хонг Конг, Piano Battle има поредица от разпродаденипредставления в Европа, Съединените щати и Азия, включително в Центъра за ориенталски изкуства в Шанхай, Центъра за изкуства в Сеул, и открит спектакъл пред 6000 фенове в Тайван. Шоуто също е добре възприето в родната страна на пианистите, където Андреас Керн и Пол Циби са свирили за ентусиазирани аудитории в концертни зали и фестивали в цяла Германия – включително Beethovenfest Бон, Фестивалът Rheingau Musik, Фестивал “Музикален фестивал в Шлезвиг-Холщайн”, Prinzregententheater Мюнхен и Берлинската Филхармония.

Организатор на събитието е Ивент Дизайн (www. eventdesignbg.com).
Билети може да закупите от касите на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *