Декоративни пана за стена: Как да закачим картини пана?

Прекрасните пана за стена са лесен начин да подчертаете стила на интериора и да създадете стилен акцент. Те са изненадващо разнообразни на външен вид поради разнообразието в броя на модулите и в начина, по който са поставени на стената.

За да украсите стая с декоративните пана за стена, трябва да вземете предвид размера на стаята, да изберете формата и цветовата палитра на модулната картина. За интериора на различни стаи се избират картини с подходяща тема – може да се наложи да вземете предвид възрастта на обитателя на стаята, неговите предпочитания и вкусове. Модулните изображения са доста леки и има няколко начина за фиксирането им, в зависимост от временния или постоянния характер на разположението им. Отделните картини на стената принадлежат към универсалния декор на интериора. Правилно избраният панел лесно променя пространството и се превръща в акцент на интериора. Модерните картини пана за различни стаи се избират според следните принципи:

Всекидневна

Можете да спрете на всеки дизайн, основното е да изберете правилния размер и брой модули – например, картини от 5 части. Мястото най-често се определя над дивана или в тази част от стаята, върху която трябва да се съсредоточи вниманието. Когато избирате тема, е по-добре да надграждате стила на интериора.

Спалня

Тук основният критерий е спокоен, успокояващ диапазон, а темата не е ограничена. Най-доброто място за композитно платно е леглото.

Кабинет

Изборът зависи от вкуса на собственика на кабинета. Изображенията на карти, абстракции, репродукции на платна винаги са актуални.

Детска

Изберете парцел въз основа на възрастта, пола и хобита на собственика на стаята. Детето ще хареса изображения на приказни и анимационни герои, по-голямо дете ще хареса аниме, карта, кола, филмов плакат или космос.

Кухня

Логичното място за модулен декор е над масата, логичната тема е тази, свързана с храната: вкусни кифлички, плодове или чаша кафе. Градският пейзаж, морският бряг, букет от цветя също ще изглеждат добре.

Коридор

Скромният размер на коридора ви кара да изберете тесни, удължени модулни картини. Декорът няма да затрупва пространството и да го направи визуално по-висок.

Как да закачим картини пана?

Има няколко начина за фиксиране на платното, със и без пробиване. Собствениците, които мислят как да окачат снимки от няколко части на стената, трябва да обмислят следните възможности:

  • Материал за стени и довършителни работи.
  • Теглото на платното.
  • Мястото за картината се избира за постоянно или временно.

За да коригирате модулната картина, използвайте следните опции:

  • Най-простият и популярен метод за закрепване е универсалното окачване на зъбни колела. Скобата на оригиналната форма е здраво закрепена към носилката на гърба на картината. Един пирон е достатъчен за закрепване.
  • Ако картината заеме непостоянно място, лепилните крепежни елементи ще дойдат на помощ. Могат да се използват без помощта на бормашина и перфоратор. В бъдеще те могат лесно да бъдат премахнати с минимален риск от повреда на покритието на стената.

На Posters24 ви очакват страхотни предложения на картини пана, непременно ги разгледайте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *