Какъв сувенир да си вземете от концерта на любимия изпълнител

Музикантите, които правят концерти, обикновено обявяват предварително какви сувенири ще се предлагат по време на шоуто им. Сред най-популярните от тях са суитшърт с качулка, фланелки, дискове, шапки, дори и лазерно гравирани гривни.

След края на концерта обикновено искаме да се докоснем до любимия изпълнител, който ни е подарил уникални емоции през последните часове. Може дори да поискаме да поднесем цвете или да си вземем автограф. Защо обаче е добра идея да си купим някой от предлаганите сувенири?

Тениски за фенове

В днешно време тениските са неразделна част от живота на модерните хора, но малцина знат, че за първи път брандирани тениски на музикални групи и по-специално на рок банди са възникнали през 60-те и 70-те години.

Ако си вземете брандирана тениска от концерта, на който сте били, това ще бъде чудесен спомен от страхотната вечер, която сте изкарали и всеки път, когато си я сложите, ще си спомняте за нея. Носейки тениска с лика на любимата група или изпълнител в свободното си време, ние показваме ясно на околните предпочитанията си и това, че се гордеем с тях.

Суитшърт

Помислете си колко ще е яко на следващия концерт да подкрепите любимците си като ги аплодирате от публиката, облечени в тяхна тениска или суитшърт! По-запалените фенове дори споделят, че притежават в гардероба си по няколко артикула за всеки сезон.

Дискове

Купувайки най-новия им албум директно от любимата си група и от мястото на концерта, вие също показвате личната си ангажираност и подкрепа, а не е и малък шансът да получите автограф и персонално послание от тях.

Лазерно гравирана гривна

Лазерно гравираните гривни са страхотен аксесоар, който би бил оригинален акцент във външния ви вид. Обикновено те са изработени от естествена кожа и плочка от висококачествена стомана, върху която е изписано името на изпълнителя. Притежавайки таково фенско бижу, ще подобрявате настроението си всеки път, когато погледнете към китката си, а не е изключено и то да ви носи късмет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *