Италианският Drum & Bass DJ и продуцент KIRIL пристига в Пловдив по покана на Future Sounds Of Sofia

Eдин от водещите Drum & Bass артисти в битката с високотехнологични звуци, мрачни ролери и халф степ бийтове – КIRIL (Invisible, Critical, Dreamers) пристига в България по покана на Future Sounds of Sofia. Диджеят с италиански произход, родом от бреговете на Лаго ди Комо, ще зарадва меломаните от Пловдив на 18.05 в клуб VOID, Пловдив и на 19.05 в “Mixtape 5”, София.

 

KIRIL започва своето пътешествие в света на музиката още като тийнейджър с няколко хип- хоп продукции. Скоро след това открива истинската си любов към музиката в пространството между стиловете Drum & Bass, Footwork и Jungle. В края на 2013 г. се появява дебютното му Corps EP за италианския лейбъл Mother Inc Sound. Това дава начало на неговата музикална неговата кариера, като още през 2014 г. парчета му се оказват част от тайните „оръжия“ на световно известни артисти като Dub Phizix, Hyroglifics, TC, Fixate и др. Не след дълго идва Delirious EP за Flexout Audio –  издание за един от водещите иновативни UK лейбъли, което получава повече от положителна оценка от критиците.

Следват издания за BNCexpress, Vandal Records и Alchemy Breaks, доказващи способността на артиста да обхваща огромния спектър от различни стилове и жанрове. През 2016 г. KIRIL колаборира със съмишлениците си от Was A Be и става част от екипа на Dreamers Recordings. През 2017 г. Кирил е забелязан от водещи артисти в модерното Drum & Bass течение – а именно Noisia, които го приветстват в Invisible Recordings с парче за компилацията Solids_1 и Kasra от Critical Recordings , където Кирил издава Binary Vol. 12, EP което бързо достига №1 в класацията Beatport Top 10.

За качествения Drum & Bass звук в рамките на двете партита ще се погрижат добре познатите на българската сцена PHIRAH, HYDRASHOCK, THRUST, N3TOK, THE SEIMOLOGIST, METASTASYS, XYLOPHOBE и SECHNIA.

Допълнителна информация за събитията:

Пловдив: https://www.facebook.com/events/1786242221684045/

София: https://www.facebook.com/events/1786242221684045/

Микс: https://soundcloud.com/future-sounds-of-sofia/kiril-fss-promo-mix-mini-tour-bulgaria-18-19-may-2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *