Какви аромати са подходящи за характера ми?

         Когато избираме парфюм за нас е важно да ни хареса ароматът от първия път до такава степен, че да остане в съзнанието ни. Но този аромат не винаги отговаря на нашата същност, на нашия характер и затова се случва да сменяме парфюмите често. Може да променим това като се запитаме какъв е нашия характер и как искаме чрез парфюма ни да го изразим, за да бъдем забелязани и същевременно да се чувстваме прекрасно.

Ако вие сте чувствителна натура, обичате лукса и елегантността, ще ви допаднат ориенталските аромати, които възбуждат сетивата и могат да накарат всеки го да се пренесе в един вълшебен свят. Такива аромати имат нотки на канела, ванилия, карамфил, тамян и амбра.

Ако сте романтична натура за вас е подходящо парфюмите с цветни нотки на роза, жасмин, магнолия, здравец, пачули, лавандула при жените, а за мъжете – различните аромати на дървета и храсти.

Ако сте спокоен тип характер и обичате природата, най-подходящите за вас аромати са с пикантни нотки като божур, личи, фрезия, кедрово дърво.

Ако сте от хората, които обичат предизвикателствата, ако сте смели и решителни личности и отстоявате позицията си, за вас са подходящи ароматите на парфюм с дървесни нотки и кипарис.

Ароматът е отличителна черта за всеки човек. Ценителите на аромата винаги биха предпочели дълготрайността на марковите парфюми. А любителите на изгодните покупки се насочват към имитациите. Ние можем да ви предложим съчетание, което ще задоволи вашата потребност и желание като предлагаме богат асортимент от маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Посетете сайта ни fra.bg, за да се уверите сами в широката продуктова гама на световно известни марки, които ще ви оставят без дъх. И всичко това на зашеметяващи ниски цени, които всеки може да си позволи. Екипът от специалисти на fra.bg ще ви дадат професионалното си мнение какъв парфюм би бил най-подходящ за вас, за вашия характер, за вашата личност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *