Какво да си носите, ако ще ходите на концерт?

Любимата ви група ще идва в България, а вие от дълго време чакате този момент? Вече сте подсигурили билетите и сте поканили някого да ви придружи. Но какво още ще ви трябва, за да бъде изживяването незабравимо?

Екипът на Vsichkikoncerti.com събра за вас всичко, което ще ви бъде нужно на стадиона или в залата, където ще се докоснето до любимата си група или звезда на живо.

На първо място – уверете се, че имате качествена техника, с която да запечатате този паметен момент. Смартфон, мини-камера или качествен фото апарат са сред основните предмети, които трябва да сложите в раницата си.

Нещо нестандартно, за което не всеки би се сетил, е да се снабди със селфи стик, който би му помогнал да овековечи в снимка собствената си особа, заедно със световноизвестна звезда или група.

В онлайн магазина за нестандартни подаръци Shturo.com можете да откриете например пръчка за селфи с огледало. Селфи стикът се предлага в четири цвята (розов, син, черен и зелен) и е снабден с бутон за снимане, който е вграден в дръжката му.

Щипката, която държи телефона здраво закрепен на върха на стика, е оборудвана с огледалце. С негова помощ ще имате възможност да правите селфита с по-висока резолюция, тъй като използвате задната камера на смартфоната си и в същото време да виждате как ще изглеждате на снимката.

Всичко това превръща въпросния селфи стик в най-лесната за използване джаджа за селфи, създадена до момента и в незаменим спътник на всяко парти или музикален концерт.

След като се обезпечите технически, помислете за спомените, които ще искате да отнесете в къщи от това събитие. Може би ще искате да вземете автограф? За целта ще трябва предварително да си подготвите картичка или албума, върху които любимата ви звезда да се разпише.

Ако пък искате да й засвидетелствате отношението си с цвете или букет, то уверете се, че сте подготвени като ги купите предварително.

И не на последно място – идете на концерта, придружени от добър приятел, но не забравяйте и доброто си настроение, което ще ви гарантира, че ще извлечете максимум удоволствие от предстоящия концерт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *