Как да изберем клин от еко кожа

Дрехите от еко кожа са едно от най-модерните облекла, които могат да бъдат намерени в много модни колекции днес, както и при нас в онлайн магазин Евиза. Те са подходящи за създаване на различни изображения, които позволяват на момичетата да изглеждат луксозно.

Особено когато става дума за еко кожа. За разлика от естественото, това е високотехнологична материя с двуслойна текстура. Основата е памучна или полиестерна основа, покрита с финопорист полиуретан. Такъв материал е водоустойчив, устойчив на атмосферни влияния, устойчив на износване, издръжлив и има много други ценности.

Основната уловка е да изберете правилния кожен клин в гардероба си. Това пряко зависи от това колко добре ще стои на фигурата и дали ще изглежда добре.

Кожени клинове

Клин от еко кожа – как да изберем?

В допълнение към размера, се препоръчва да се ръководи от два основни критерия: стил и цвят. Така ще се ориентирате в голямо разнообразие от модели.

Популярни стилове на клинове от еко кожа

Дълъг. Атрактивна и вечна класика. Подхожда на момичета с всякакъв тип фигура. Дългите кожени клинове се съчетават добре с туники, обемни пуловери или сака, особено карираните модели.

Стягащи. Те помагат за създаването на смели, стилни изображения. Най-интересни в това отношение са моделите с повдигащ ефект. Най-добре стоят на слаби момичета в комбинация с туника или удължени ризи.
Различават се и модели с висока и ниска талия. Първите са идеални за по-едри момичета. Факт е, че високата талия идеално прикрива някои недостатъци на фигурата.

Коя опция е подходяща за вас? Това е въпрос на вкус. Такъв елемент от гардероба е сравнително универсален. Основното е, че изображението е хармонично.

С какво носите клин от еко кожа?

По правило този елемент от облеклото се превръща в централен елемент на изображението. Тук си струва да се отбележат следните характеристики:

  • За да създадете романтичен образ, можете да носите изтънчена туника и обувки на висок ток. Това прави композицията хармонична.
  • За да изглеждате нежни и женствени, трябва да носите шифонена удължена блуза или риза над клина. Тънък джъмпер също ще изглежда страхотно.
  • За ярък, “агресивен” стил можете да изберете горна част с необичаен анималистичен принт към клина.

Има достатъчно възможности за самореализация и реализация на собствените фантазии. Всичко, което се изисква, е вашето желание.

Характеристики на грижа и как да перете клин от еко кожа?

Най-важното нещо, което трябва да запомните е, че всички изделия от еко кожа могат да се перат само на ръка. Машинното пране е изключено. В същото време трябва да бъдат изпълнени следните условия:

  • вода, загрята до температура не по-висока от 30°C;
  • възможно е да се използват само прахове без хлор и други абразивни елементи;
  • измиването трябва да е деликатно, без силно въздействие.

Най-общо казано клиновете от еко кожа са доста издръжливи и непретенциозни. В това може да се уверите, ако изберете модел от колекцията ни в нашия сайт evizabg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *