Концерт на Васко Василев

Васко Василев се завръща в София за единствен концерт на брега на езерото в Панчарево на 25-ти август.
Специалната сцена на открито в ресторант “Лебед” вдъхнови Васко Василев да се завърне в България за голям класически концерт със солисти от оркестъра на Кралската опера в Лондон.
Цигулката на Васко Василев ще звучи до брега на езерото в Панчарево в специалната компания от солисти на Ковънт Гардън.
“Мечтая да направя концерт на открито в София от много години. Покана от мениджмънта на ресторант “Лебед” в Панчарево приех като истинска привилегия и възможност да осъществя този план. Познавам красотата на мястото и не устоях на изкушението да го покажа и на част от своите колеги и приятели от оркестъра в Кралската опера. Все още няма да издам детайли по репертоара, но мога да ви поканя с удоволствие да прекараме 2 часа заедно с хармония с изумителната природа около езерото.”, сподели Васко Василев.
Toва засега е единствената изява в България на Васко Василев за тази календарна година след като миналата направи голямо национално турне и 2 големи концерта в София – през февруари пред 12,000 души в зала Арена Армеец и на рождения си ден през октомври в зала 1, НДК.
Билетите за концерта на 25.08.2017, 20:00 ч. са на цени 50, 80 и 100 лева и са в продажба в мрежата на eventim.bg и на място в ресторанти “Лебед”, “Воденицата” и “Конфети”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *