Къде да търсим ловни дрехи с възможности за нагряване?

Всеки, който обича доброто прекарване в планината, било, като разходка или дълъг преход, както и като фотограф или ловец, знае, че екипировката е особено важна, за да може да се чувства добре и най-вече, за да не премръзне в зимни условия. За тези, които обичат да прекарват повече часове на открито, се предлагат качествени ловни дрехи, които освен добрите си способности да изолират, са изработени от дишащи материи, предотвратяващи спарване, предпазвайки от опасни простудявания. Качествените производители на планинско оборудване, дават все повече възможности за приятно прекарване на открито. За тези от вас, които са склонни да прекарват повече часове в сурови условия, се предлагат и примамливите варианти за дрехи с нагряване.

Къде да търсим ловни дрехи с възможности за нагряване? В специализираните магазини, като zarimex.eu, могат да се намерят, както обичайните видове, така и хитовите затоплящи екипировки. Всяка блуза или елек, които са на батерии, са изработени с универсални кройки, подходящи и за мъже и за жени, като доставят търсения комфорт. Няколко нагревателя са разположени в отделни части на дрехата, в ключови зони, като гърба и кръста и отпред – на гърдите или в областта на корема. При режим на нагряване, могат да се изберат три степени с различна температура. Това става лесно, с помощта на копче, с което да регулираме температурата, като батерията, с която работят дрехите, издържа до 5 часа при най-ниската степен на нагряване. Това означава, че е добре да тръгваме с пълно заредена батерия, за да можем да се радваме на приятна топлина дълго време. Към вариантите с нагреватели, могат да се изберат още и панталони с нагряване, като техните нагряващи части са разположени в предната част на талията и в областта на коленете. Съответно, за всеки тип ловни дрехи с нагряване, са избрани зоните с най-голям кръвен поток, така че благодарение на последния топлината да бъде разпространена по тялото.

За да бъде удоволствието максимално или рискът от простуда минимален, можем да се снабдим и с нагряващи се стелки. Обичайно се случва именно крайниците да започнат за се изстудяват или да се схващат, което вече е съвсем преодолимо. Стелките, работещи с батерии, които могат да се сложат в джоба, благодарение на удължаващите кабелчета включени в комплекта са със стандартен USB накрайник и могат да работят с всяка външна батерия с такъв изход. За удобство, комплектът съдържа и велкро ленти, които се захващат за глезена или за обувката, според това кой е най-удобният вариант за носене. Какво се случва, обаче с ръцете и има ли подходящи ръкавици за целта? И такива са измислени и то в разнообразни варианти. Който предпочита по-плътните материи, може да избере големи и дебели ръкавици, с нагреватели, които топлят също толкова успешно, както и нагревателите на останалите ловни дрехи на батерии. Ако пък имате желание да можете да използвате ръцете си оптимално, то можете да изберете и по-фините варианти или тънки ръкавици, които дори могат да се комбинират с още един чифт, при необходимост. Последните излъчват топлина по протежение на всички пръсти, така че да можем лесно да боравим с цялата ръка по предназначение и дори да използваме телефон. Ето как с набор от няколко дрехи или атрибути, можем да удължим здравословното прекарване на студа. Заслужава си вниманието, нали?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *