Къща в Бояна – престижното жилище

Къща в Бояна за ценителите на лукса, за отявлените аристократи и за любителите на природата все пак. Все пак Бояна си е Бояна – това е един от най-престижните южни квартали на столицата с крайградски характер. Къде другаде, ако не тук ще имате къща с перфектна гледка към Витоша? Квартала е предимно населен от хора с популярно обществено лице, с възможности и е любимо място за живот на редица чужденци. Тук имотите имат своя характерен стил и почерк. Те са не само луксозни, но и индивидуални. Къщите са просторни, имат прилежащи тревни площи, басейни, градини и прочие.

Къща в Бояна – престижното жилище на една ръка разстояние от центъра на столицата

Ако попитате кореняк софиянците, Бояна е един от най-старите квартали на столицата. Първоначално той е бил селце около самата София, докато тя се разраства и селцето става важен елитен квартал. Разположението на Бояна е едно от ключовите неща да си закупите къща тук. От една страна живеете на уединено и спокойно място в полите на красива Витоша, а от друга по Околовръстния път сте на минути път от центъра на големия град. Квартала се разполага точно между други два елитни жилищни района на София – Драгалевци и Княжево. Предимствата да си купиш къща тук са чистия въздух, тишината и спокойствието, отдалечеността от шумната градска среда, големите площи, изключително добрата инфраструктура, прелестната гледка, множество зелени площи и „топла връзка“ с центъра.

Облика на Бояна е динамичен, както е динамичен и самият облик на столицата. В квартала са останали единици старите къщи, концентрирани предимно по центъра му. Сега квартала добива едно ново лице. В него се изграждат изключително бързо нови, модерни и съвременни еднофамилни къщи, чийто лукс е несравним. Те са с модерна архитектура, често индивидуалния почерк на обитателите е налице, а наличието на кооперации, дава възможност тук да се притежава и луксозен съвременен апартамент. Повечето нови и модерни сгради, които са около 80% от жилищното строителство на района, имат контролиран достъп с охрана и портиер. Наличието в тези комплекси на фитнес, на детски центрове, зелени места за отдих и множество места за забавление е задължително. Живота на съвременния човек в Бояна е спокоен, но динамичен. Къща в Бояна е привлекателна инвестиция, която ако можете да си позволите, е по-добре да не изпускате! Можете да разгледате много предложения за имоти в Бояна – http://www.luksozniimoti.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *