Лятна Случка – Карандила 2017

През 2017 година, „Лятна Случка“ отново се връща на Карандила по-интересен, разнообразен и музикален от всякога. Очаквайте различни балкански банди, изложения, работилници, събития със спортен характер, артистични изненади.
Line up-ът на главната сцена е разнообразен, насочен основно към етно, фюжън, балкан ска елементи, като разбира се има и реге елементи, които се  се вписват чудесно в събитие, което се провежда сред природата.

Локацията на събитието е в района на детски кът “Кълвача”, който се намира в местността Карандила над Сливен. В района на събитието ще има възможности за палатков лагер на две отделни определени места – в голяма близост до сцената. На Карандила има и хотелчета, бунгала и хижи, които ставата за пренощуване на съвсем нормални цени. Паркингът за гостите на събитието ще бъде разположен на около 7-8 минути пеша от фестивала. Няма да бъде разрешено навлизането с автомобили в зоната на феста, освен за участници, с които има предварителни уговорки. До Карандила може да се стигне с автомобил по два маршрута от Сливен /29 км/, пеш или с въжена линия /лифт/ – https://e-volutionradio.com/liatnasluchka/lokacia/

Посетете и новия сайт на фестивала: http://e-volutionradio.com/liatnasluchka/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *