Магията на Хисарлъка Experience отново ще обгърне Кюстендил

Хисарлъка Experience – фестивалът, който ще ви потопи в музикално пътуване с нежни ритми и бунтарски текстове от 12 до 14 юли. Събитието ще се проведе в крепостта над град Кюстендил и ще бъде със свободен достъп.

На музикалната сцена в първата вечер ще излязат Мерудия, Ethno Venture и Kopriva. През втория ден на фестивала ще се насладим на изпълненията на Руши, а преди него на сцената ще бъдат красивите Yana и Leena. В последната вечер на фестивала група PIF и талантливите Jin Monic ще зарадват посетителите със своята музика.

През деня изложби от талантливи артисти, концептуален базар за творци, многобройни занаятчийски изделия и вкусотии ще допълнят изживяването. Около старинната крепост за децата ще има организирани игри, арт работилници, атракциони и други весели занимания. Посетителите ще имат възможността да се насладят на прелестния залез и прохладната природа през целия уикенд.

За първи път по време на тазгодишното издание ще има отворена сцена, където посетителите ще имат възможността да се проявят и да споделят своя музикален талант пред публиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *