Магията LAIBACH взриви българската сцена за пети път

Лошото време не спря феновете да посрещнат легендарната банда с мощни овации на сцената на Pirotska 5 Event Center

 

26 ноември ще бъде запомнен с фурора на групата LAIBACH, която за пореден път предизвиква истински пир за сетивата сред стотиците фенове на индъстриъл стила у нас. Публиката в Pirotska 5 Event Center напълно се сля с емоцията на сцената. LAIBACH подариха невиждано шоу със светлини, музика и остър текст, с безкомпромисно изпълнение и поведение в ивент пространството.

По традиция авангардния пърформанс започна още преди излизането на LAIBACH с грандиозна мултимедийна среда. По този начин музикантите доказаха за пореден път защо са една от най-чаканите и завладяващи групи у нас.

Спектакълът бе разделен на 3 части и виртуозно бис изпълнение. Ценителите на уникалния звук не пропуснаха да споделят най-въздействащите моменти от аудио-визуалното чудо в социалните мрежи, а най-верните фенове се възползваха от екстравагантния мърч на бандата.

Впечатляващият концерт в България бе част от европейското турне на LAIBACH, а за перфектната организация в сърцето на София се погрижи Иван Вълков, известен в музикалния и промоутърски бизнес като един от най-добрите в бранша.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *