Най-добрите неща, които можем да правим в интернет

Скуката не е нито приятно, нито полезно нещо за който и да било човек. Тя убива желанието за каквото и да било, води до нервност или, по-лошото, апатия и в крайна сметка е просто едно загубено време.

Ето защо е най-добре човек винаги да се забавлява – дори когато е у дома и пред компютъра. А идеите са неизброимо много…

Разговор с изкуствен интелект

Прекарайте известно време в малко необичаен и доста изненадващ разговор с изкуствен интелект! Личи си, че 2021 година е вече тук, щом ни предлага толкова много възможности.

Можете да разговаряте с Cleverbot тук или да разгледате списък с някои от най-веселите му взаимодействия с хора.

Поставете лицето си върху лицето на вашия домашен любимец

Някога искали ли сте да знаете как би изглеждал вашият домашен любимец, ако имаше вашите очи? Разбира се, че сте! Удовлетворете това дългокипящо любопитство с малката онлайн услуга Pet Switch, която ще ви позволи да проверите точно това.

Слушайте забавен подкаст

Ако никога не сте слушали някои от страхотните комедийни подкасти, като Hollywood Handbook, е време да го направите. Всъщност, напоследък подкастите стават все по-популярни сред всички потребители в интернет, в резултат на което има и доста продукции за слушане.

Можете да търсите подкасти по различни категории според своите интереси, така че никога, никога няма да ви бъде скучно.

Онлайн хазарт

Хазартните личности със сигурност ще оценят голямото разнообразие от възможности, които ефбет казино предлага! Това е едно много полезно занимание в мрежата, тъй като не само предлага забавление, но е и в някои случаи е сериозен източник на доходи.

Хубавото е, че онлайн казината са на разположение по всяко време и от всяко място. Вече не е нужно да се преобличате, да харчите пари за транспорт и да отидете до физически обект, в който да залагате.

Сега вече имате невероятната възможност да правите своите спортни и други залози от комфорта на дивана, леглото, трапезарията, независимо дали в обедната почивка или късно посред нощ!

Документални филми

В мрежата са налични много документални и безплатни филми, които също можете да гледате по всяко едно удобно за вас време. В крайна сметка, прекараното у дома време в петък или събота вечер може да бъде наистина полезно, когато човек се образова и разширява културата и знанията си.

Отново могат да се търсят филми във всякакви категории според личните предпочитания в десетки, а може би дори стотици сайтове за безплатни продукции.

Споделяйте снимки и видеоклипове с приятелите и семейството си

Прикачените файлове към имейл са отличен начин за безплатно изпращане на моментни снимки навсякъде по света. Ако имате повече от една или две снимки или видеоклипове и искате да ги споделите с повече от един или двама души, създаването на онлайн фотоалбум е най-удобният за целта начин.

Или пък си създайте акаунт във Flickr или Picasa Web Albums, за да качите безпроблемно снимката и видеоклипа си.

Проверете колко струват нещата ви

Можете да използвате eBay, за да разберете стойността на почти всичко – поне на всичко, което е продадено в уебсайта за електронна търговия през последните 90 дни.

Нуждаете се от акаунт, за да търсите завършените търгове, така че се регистрирайте, ако все още не сте. След това щракнете върху връзката „Разширено търсене“. Въведете ключови думи и поставете отметка в квадратчето „Завършени списъци“. Когато кликнете върху бутона

„Търсене“, ще видите всички търгове с тези ключови думи и крайната продажна цена на артикула, който и самите вие притежавате.

Посетете музеи на изкуството по целия свят

Музеите на изкуството са интересни места за прекарване на дъждовните следобеди. Сега можете да посещавате музеи и галерии по целия свят, като използвате браузъра си. Някои от фаворитите включват Лувъра в Париж, Музея за изящни изкуства в Бостън, Музея на изкуствата Метрополитън в Ню Йорк и Rijksmuseum в Амстердам.

Няма как да не останете очаровани!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *