Най-старият търговски център в София празнува първата година след ребрандирането си

С голям концерт ще отбележи своята първа годишнина Park Center Sofia. Събитието ще се случи на 17.09.2017 г. от 18:00 часа на поляната зад мола. Водещ ще бъде Наско от БГ Радио, а изпълнителите са: Любо Киров, Тони, Лео и Играта и Васил Найденов. За празника организаторите са предвидили много подаръци и награди.

За своята първа година Park Center се утвърди като „Малкото бижу на София“. Разположен в сърцето на града и в непосредствена близост до Южния парк, с удобни транспортни връзки, достъпен пеша и с автомобил; молът се превърна в любимо място за срещи на младите, енергични и ориентирани към иновациите хора в столицата. Привлекателни не само в летните месеци са гледащите към парка кафетерия Costa Coffee и сензационния Cache Bar. Любимо място на посетителите е и терасата в зоната за хранене на ет. 2.

Миксът от наематели в напълно обновения търговски център се промени изцяло. За тази една година в Park Center отвориха повече от 20 нови концепции, като до края на ноември ще заработят още десетина. Най-очаквано в момента, разбира се е откриването на супермаркет Billa, който ще промени напълно облика на ет. -2. Хранителната верига ще представи интересна концепция, съобразена с изискванията и нуждите на хората, работещи и живеещи в района.

Етажът със супермаркета (ниво -2) ще придобие напълно различен облик с откриването на Billa. В съседство ще отворят врати няколко нови обекта: Zoo Center, „Берьозка”, фризьорски салон BellAmi Hair Studio, обновен магазин на Joy Optics, които ще допълнят микса от услуги с вече съществуващите: дрогерия Lilly, застрахователния брокер SDI, химическото чистене CLEAN, Easy Pay, Mtel, Kodak Express, „Старата фурна“, цветарницата „Обича ме, не ме обича“ и други.

Сред най-популярните брандове в Park Center Sofia са: ESPRIT, The North Face, Sport Depot, Betty Barclay, Guy Laroche, beautyIzone, Opticlasa, Hush Puppies, CCC, celio*, Etam, AVI Center, iAbalka, Triumph, Scandal, Teodor Concept, Foot Court, Contrabanda, Shoe Art, SiLVER Court, KVL, TimeOut, 360 Health Club, The Smile Company и много други.

До момента в обновяването на проекта са инвестирани над 8 милиона евро, като предстоят проекти по озеленяване, откриване на нови обекти и други.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *