На кои концерти може да се насладим тази есен в София?

Есента на 2023 г. се очертава да бъде вълнуваща и изпълнена с преживявания, страхотна музика и незабравими срещи с любимите ни звезди от световната сцена. Ето и част от тях, на които може да се насладите в София:

  • 20 октомври в зала 1 на НДК – Postmodern Jukebox с турнето „Life in the past lane“,
  • 16 ноември в Sofia Live Club – Brass Against с турнето What Better Time Than Now,
  • 25 ноември в Арена София – концерт на Лепа Брена и Драгана Миркович,
  • 2 декември в Зала 1 на НДК – концерт на виртуозния пианист Havasi 
  • 2 декември в Арена София – концерт на Хиподил, Ревю, Контрол и Нова Генерация
  • 8 декември в Арена София – концерт на Bryan Adams.

Ако ще пътувате от друг град за концертите не забравяйте да подготвите автомобила си. В случай, че закъсате или нещо по колата ви се повреди, можете да потърсите Пътна Помощ GO. Предлагат репатрак София и репатрак за други градове в България, като можете да получите съдействие за леки коли, мотори, ванове, джипове, микробуси, фургони, мотокари и други. Превозът е бърз, лесен и коректен с внимание и грижа към повереното превозно средство. Освен това може да ви съдействат и на място за подаване на ток, доставяне на гориво, смяна на гума, Drink and Drive, дори ако сте заключили автомобила по погрешка. На ваше разположение са денонощно, а в рамките на 30-40 минути ще достигнат до вас, ако се намирате в град София. За други населени места договарянето става по телефона. Можете да ги откриете в интернет на сайта им patnapomosht.net.

Компанията е с дългогодишен опит в областта и предлага пътна помощ за България, Европа и други страни, както и пренасяне на всякакви видове превозни средства от всички краища на света. А също така предоставят правна помощ при обезщетение при трудова злополука и смърт, при ПТП и катастрофа и регистрация в КАТ София.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *