Нешка Робева представя “НЯМА Такова ШОУ”

НЯМА ТАКОВА ШОУ
Спектакъл на НЕШКА РОБЕВА,
С участието на “Нешанъл арт” и КХГ “Левски”

В една от залите на “Герена” – в Клуба по художествена гимнастика /КХГ/”Левски”, младите гимнастички, провеждат своите балетни занимания. В един момент нахлуват група танцьори, след тях момичета с различни уреди, треньори, музиканти, певци…
Появяват се и гостите…
Всички са учудени, какво става?
Станало е това, което никога?! не се е случвало в нашата зала – поредното недоразумение.
Променен е часът на генералната репетиция за Коледното празненство… И както винаги – всеки твърди, че е прав. Започва необичаен спор, в който участниците използват най-силното си оръжие. Докато едни размахват кърпички под звуците на народна музика, други започват да хвърлят бухалки и ленти, търкалят топки, хвърчат обръчи и въжета. Гостите, са меко казано стреснати, от темпераментната разправия…
Възцарява се тишина, едва, когато една от най- малките гимнастички издига глас и запява, а съотборничките й заиграват между краката на по-големите. Всички аплодират, но редът вече не може да бъде възстановен.
В артистичен безпорядък, достигащ често да абсурден комизъм, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди… Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, от това, което умеят, защото са обединени от една кауза – да помогнат на най-титулования клуб по художествена гимнастика в света – “Левски”.
Само “Левски”. Без до него да се перчат имената на бивши величия…
Този самотник “Левски”, който години наред чрез красотата на своите момичета, просълзяваше българите и изправяше света на крака пред трибагреника. Гостите аплодират, включват се в програмата, заявявайки своето пристрастие към малцината Дон Кихотовци останали в България. Кои са те? Разрешете ми да запазя изненадата за премиерата.
А когато се включат и треньорките?!…
Няма такова шоу!
Не е имало и не може и да има. Защото нито програмата, нито участниците могат да бъдат копирани.
Ако искате да се посмеете, да се порадвате на младостта, таланта и красотата на прекрасните български деца, заповядайте.
И сами ще се убедите, че няма такова шоу!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *