Нова година – нов късмет

Шумните коледни и новогодишни празници вече са зад гърба ни, а всички ние с надежда си пожелахме повече здраве, щастие и късмет. Да, Нова година – нов късмет! Ако и вие сте пристрастени към пазаруването, независимо с повод, или без, то късмет за вас може да означава и нова находка в магазина. Това може да е мечтаната дреха, или обувките, които просто ви привлякоха от лъскавата витрина, а може да е и подарък за любим човек, който търсите и избирате отдавна.

Ще ви попитам нещо – къде пазарувате? След като в големите градове бавно, но уверено се настаниха лъскавите молове, може би повечето от вас ще отговорят именно там. Аз обаче имам един малко по-различен отговор – онлайн. Онлайн пазаруването отдавна е сред най-предпочитаните методи по света, но ние тук в България винаги сми били малко по-недоверчиви. “Око да види, ръка да пипне”, както се казва. Тази аксиома обаче, уверено се променя през последните години, а онлайн магазините се превръщат в любимо и сигурно място, където винаги можете да анмерите каквото ви е нужно.

Всеки купувач-авантюрист търси нови и нови места, както и качествени продукти. В този ред на мсили, аз мога да ви споделя две от местата, където обичам да пазарувам и на които наистина имам доверие. Първото е Онлайн магазин Моник, приятен и свеж сайт, в който ще намерите богат избор аксесоари за дома, дрехи, бельо и дори бански, въпреки че до мечтаната почивка на морето остават още доста месеци. В този онлайн магазин винаги намирам това, което ми трябва, но когато говорим за късмет, тук можете да срещнете и доста приятни изненади, под формата на промоции.

Вторият онлайн магзин, подходящ за пазарните ви авантюри е City Style. Той ще ви изненада с над 20 000 маркови стоки от Англия, които се обновяват всеки ден, а ако това не ви е достатъчно, можете да разчитате и на разпродажбите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *