Пет подаръка, които ще зарадват меломаните

Изправени сте пред предизвикателството да изберете оригинален подарък за близък човек? Това понякога може да е изключително трудно, особено ако интересите му са свързани с музиката.

За да имате богат избор и нестандартни предложения ви препоръчваме да разгледате онлайн магазина Dreboliiki.com. В него ще откриете мини тонколонки, Mp3-плеъри и други тематични подаръци, които силно ще зарадват дори и най-музикалния човек вкъщи.

Ако приятелят ви обича да пее, първият подарък, който бихме препоръчали да му подарите, е караоке микрофон за телефон с тонколона, с който той ще бъде винаги в центъра на купона. Микрофонът е с компактни размери (200 грама тегло и 21 сантиметра дължина) и изключително удобен да бъде ползван извън дома. Лесно осъществява връзка с телефона чрез Bluetooth, а вградената тонколона с мощност от 3W може да възпроизвежда любимите му парчета с отлична чистота и качество.

Приятелят ви със сигурност ще стане приятно изненадан, ако му подарите Bluetooth тонколона със соларна батерия, с която ще може да озвучи приключенията си на открито. Тя е водоустойчива (клас IPX4), а мощният й петватов високоговорител осигурява чист и ясен звук. Вграденият соларен панел от своя страна осигурява алтернативен начин за захранване, където и да се намирате.

Ако изберете да подарите на човек, който обича музиката, дигитален MP3 плеър с дисплей, можете да сте сигурни, че със сигурност ще го зарадвате. Не само заради заради компактните му размери, които го правят подходящ аксесоар и за спортисти, но и заради възможността да бъде използван и като четец на карти памет.Това дава възможност на притежателя му да записва музика директно на картата, през MP3 преъра, докато го чака да се зареди от компютъра.

Друго подарък, който горещо ви препоръчваме, е смартфон аудио сплитера – робот, с който вашият приятел-меломан може да сподели любимите си парчета с вас. Тази джаджа раздвоява аудио сигнала и предоставя възможност да се слуша музиката от телефона едновременно през два чифта слушалки. Така че вече не е нужно да вадите едната слушалка от ухото, за да подадете на приятел, да чуе страхотния трак, който сте си пуснали.

Ако поводът позволява, можете да изберете и по-шегаджийски подаръци като: дървени лъжици за разбъркване във формата на барабанни палки, кухненска цедка – музикална нота, нож за пица – грамофон, както и шпатула за барбекю – китара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *