„Подай ръка“ излиза на сцената като доверен партньор

„Подай ръка“ е компания, която е отправена изцяло към хората и техните нужди в случай на непредвидени ситуации и инциденти както по време на работа, така и на пострадали при пътно транспортни произшествия. Важно е в такива ситуации да потърсите съдействие от доказал се доверен партньор, защото скритите рискове са налице както на пътното платно, така и работното място.

А скрити рискове дебнат от всички страни дори когато сте у дома или на разходка, на заведение през деня или през нощта, на концерт, на театър, на кино, на футболен мач или спортно събитие, разбира се и на работното място, независимо дали е свързано с тежък физически труд или е в среда, където има опасност за живота и здравето на работника или служителя. Понякога едно малко невнимание може да доведе до лека, тежка или средна телесна повреда при трудова злополука. В такива ситуации трябва да знаете как да реагирате, да окажете първа помощ и на кого да съобщите за случилия се инцидент. Също така е необходимо да научите какви права имате след претърпяната трудова злополука и на какво обезщетение имате право. Затова е важно да намерите специализиран и добър адвокат, занимаващ се с  финансови дела за компенсации при злополука на работното място.

„Подай ръка“ излиза на сцената като доверен партньор, предлагащ 100 % конфиденциалност и сигурност на клиента и неговите близки. Разполагат с  екип от специалисти и адвокати, притежаващи дългогодишен опит в застрахователните и наказателни дела при ПТП и трудова злополука, за да могат клиентите да получат максимално финансово обезщетение. Ако сте пострадали дори извън България, също ще ви окажат правна помощ, защото имат екипи и адвокати в почти всички държави.

Компанията е създадена с цел помощ на човека, за да получи своето възмездие за последиците от инцидента и възмездие за роднините на пострадалото лице. Доверието е изградено на база високата успеваемост и предлаганите услуги на висококвалифицирано ниво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *