Почистване на септични ями – можем ли сами?

Запушването на септични ями несъмнено е едно от неприятните събития в живота на голям процент хора. Казвам събитие, тъй като това няма да ви се случи всеки ден, а и самата невъзможност на ямата да поеме повече отпадни води е съпътствано от наводнения и редица други ситуации, които са запомнящи се.

При честото запушване на разпространените септични ями винаги се налага намирането на експедитивно решение, за да може те отново да функционират нормално. Как да намерите услугата за почистване на септични ями в гр.София, ще разберете в следващите няколко изречения.

Една от най-честите причини за запушване на септичните ями в столицата е тяхната конструкция, която ги прави податливи на преливане и невъзможност да поемат отпадните води. В такива ситуации е добре да потърсите специализирана фирма, която да направи почистване на септичната яма.

Почистване на септични ями – можем ли сами?

По-скоро не. Това в никакъв случай, не е шега работа и за целта се изискват специално оборудване и висококачествена техника. Фирмите разполагат със специални вакуумни каналопочистващи машини, които почистват септични ями, шахти, сонди.

Повечето от тях предлагат и абонаментна услуга за почистване на септични ями. Така ще спестите средства, ще осигурите регулярност и ще поддържате съоръжението си в изправност. За да не се стига до аварии и препълване на ямата е добре да се прави регулярна профилактика. Трябва да знаете, че периодичността на профилактика на една септична яма зависи от нейния обем, честота на ползване и разновидността на съоръжението. Профилактиката е най-доброто решение от връщане на мръсна вода, сериозно затлачване и повреди по канализацията. В никакъв случай не подценявайте този факт.

Не губете време, ако се нуждаете от помощ. В Kanalihit.com ще попаднете на широк набор от услуги, които можете да използвате при необходимост, не само за почистване на септични ями. При авария, се свържете с фирма Пайп строй груп ЕООД на тел.: 02 995 09 09.За повече информация натиснете тук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *