Руслан Мъйнов, Ния Петрова и Мирослав Иванов в концерт-спектакъла “Нашето време – 2019”

За пета поредна година концерт-спектакълът „Нашето време“ ще отправи вдъхновяващо послание и паралел между историята и съвремието. На 19 октомври сцената на емблематичното кино „Освобождение“ ще събере заедно изпълненията на: Руслан Мъйнов, Мирослав Иванов („Обичайните заподозрени“), победителката в „Гласът на България 2018“ Ния Петрова, вълшебната Нели Андреева – солист в ансамбъл „Филип Кутев“, завладяващите Димитър Атанасов и Христо Младенов, барабаниста на „Подуене блус бенд“ Емил Тасев и пианиста Любо Цанев. Появата на момчетата от „Бага Тур“ със сигурност ще е един от най-чаканите моменти в спектакъла. Предвижда се те да  представят атрактивна демонстрация на тракийска бойна сцена, която със сигурност няма да остави безразлична публиката.

Както всяка година, специален гост на програмата е актьорът Янко Лозанов, чиито рецитации на патриотични стихове са разтърсващи.

Организатор на събитието е Марио Георгиев, популярен в медийното пространство като човека, зад когото стоят куп събития и инициативи, свързани с родолюбието, българщината и националното самосъзнание.

“Чрез концертен разказ отдаваме чест на малкото неща, които може би ни карат да се гордеем, че сме родени на тези географски ширини. Фолклор! Език! Вяра! – разказва Марио. – Оценявайки късмета да имаме знайни и незнайни исторически личности, от които да се вдъхновяваме и учим, всеки трябва ясно да си даде сметка, че въпреки всичко в момента тече нашето време. Време, в което зависи от нас дали ще бетонираме едни здрави морални и честни примери за бъдещето, или ще сме безпътни и нестабилни като дърво без корен”.

„Нашето време“ ще запали своя пламък на 19 октомври 2019 г.  от 19 часа на сцената на кино „Освобождение“ – София. Билети може да намерите в мрежата на Еventim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *