Супер групата ФОНДАЦИЯТА празнува Кирил Маричков на 80 години на 30 октомври в зала 1 на НДК

Ще има много изненади, а специален гост е Валди Тотев

 

Супер групата „ФОНДАЦИЯТА празнува КИРИЛ МАРИЧКОВ на 80 години“ с неповторим концерт на 30 октомври 2024 г. в зала 1 на НДК. Празничното събитие, в което главен герой ще бъде легендарният Кирил Маричков, ще се случи точно на рождения му ден (30 октомври). На сцената до него ще бъдат останалите 4-ма от супер групата на България – Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, а специален гост ще е обичаният им колега и приятел Валди Тотев. Музикантите планират още много изненади, които ще зарадват не само именития рожденик, но и всички в залата в паметната вечер на 30 октомври, а какви ще бъдат те ще стане ясно съвсем скоро.

Билетите за концерта „ФОНДАЦИЯТА празнува КИРИЛ МАРИЧКОВ на 80 години“ вече са в продажба ексклузивно в системата на Ticketportal.bg, както и Билетния център в НДК, Билетна каса на зала „Арена София“, книжарници Booktarding, Office1Superstore и бензиностанции OMV. Цената им е от 50 до 100 лв. според мястото в залата.

Емблематичният музикант „зодия Щурец“ през април миналата година пусна автобиографичната си книга – Кирил Маричков „На прага на времето“. С нея авторът емоционално и елегантно отбеляза и 55 години от основаването на легендарната българска рок група „Щурците“. Книгата представя подробно житейския и творчески път на забележителния музикант от детството му до на най-силния период в историята на „Щурците“ – 80-те години на ХХ век. Не случайно групата е сред претендентите за титлата „най-влиятелна рок група на 20 век“, а само малка част от хитовете им са „Рок в минало време“, „Вкусът на времето“, „Конникът“, „Клетва“, „Вълшебен цвят“, „По пътя“ и много, много други. Голяма част от вечните песни на „Щурците“ ще звучат и в изпълнение на ФОНДАЦИЯТА на 30 октомври в зала 1, а със сигурност и в изпълнение на публиката.

Чувствам се късметлия, защото осъществих голяма част от мечтите си“, споделя легендарният рок музикант преди 5 години, когато с ФОНДАЦИЯТА отбелязват заедно и 75-ия му рожден ден.

Тази есен празникът ще бъде още по-вълнуващ. На 30 октомври всички в залата, заедно с Кирил Маричков, бляскаво ще отбележат 80 изпълнени със смисъл, музика, емоции и много труд години.

Подробности за концерта на 30 октомври 2024 можете да следите тук. 

Билети можете да намерите тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *