Съвети на Fbet за управление на парите в акаунта

Никой не обича да бъде съветван как да управлява финансите си, независимо дали става дума за семейния бюджет или както е в случая – на средствата, депозирани за залагане. Така че написаното тук не означава, че Fbet.info знае по-добре от вас как да разпределят парите си. Но все пак можете да се вслушате в нашите препоръки свързани с внасяне и теглене на пари от ефбет, с методите на плащане и т.н.

 

Не оперирай с твърде малки суми

 

Затормозяващо е и не е практично. Така или иначе транзакции под 10 лева за депозит в системите на онлайн букмейкърите и под 30 лева за теглене на пари от Efbet или друга виртуална платформа за спортни залози няма как да бъдат реализирани. Ако не си сигурен колко често и с какви суми би играл – да, стартират с малко, за да можеш да си прецениш възможностите. Приемайки, че играеш редовно, от Fbet бихме ти препоръчали да депозираш наведнъж 50 лева, вместо примерно два пъти по 20 и веднъж 10.

 

Но докато при внасяне това не създава чак такива затруднения, то при теглене на пари от Efbet просто не е рационално да се усвояват минималните суми, освен ако не става дума за неизбежна необходимост. Имай предвид, че при някои от методите на прехвърляне на средства от акаунта към сметка, от която можеш да си вземеш постъпленията, нещата не се развиват толкова бързо.

 

Скоростта е едно от предимствата на оперирането с EasyPay. Прехвърляш желаната сума от профила си към личната сметка в платформата за електронни плащания, след което просто си вземаш парите. Въпросът е, че за да стане това по-бързо, трябва да посетиш каса, свързана със системата. При други методи на теглене на пари от Efbet се налага да се чака по-дълго. Прехвърляне на средства от профила към банкова карта отнема поне два дни, а ако говорим за банков превод, особено при намесена институция извън страната, времето за трансфер може да достигне до 10 дни.

 

Не оставяй всичките си авоари в системата

 

И то не защото са подложени на риск, а защото има риск да се изкушиш да играеш повече, отколкото трябва. Тук може би Fbet.info ще ти даде съвет, който на пръв поглед противоречи на първия. Да, не е рационално да прибягваш до теглене на пари от Efbet или Winbet при всяка печалба (а може и да не е възможно), но е добре от време на време, ако поддържаш добър баланс, да усвояваш материалните активи. Така например, ако първоначалния ти депозит при регистрация е бил 50 лева, можеш да ги изтеглиш, в момента, когато е изпълнено условието за превъртане, ако в профила ти остават достатъчно средства, с които можеш да продължиш активно да играеш. Ето и още един съвет от Fbet – никога не изпразвай напълно акаунта си, освен ако не смяташ да прекратиш всякакви спортни залози.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *