Тома и Цвети Маринова от Expose в „Образцово кабаре“

Спектакълът ни припомня кои са най-важните неща в живота, чрез танц и нови аранжименти на най-популярните песни от 60-те и 70-те години

Образцово кабаре

Образцово кабаре“- един от най-вълнуващите сценични формати пристига в Бургас за своя премиера. Очаква се зрелищният спектакъл да предизвика буря от емоции на

6-ти април 2024 г, в Културен Дом НХК-Бургас.

„Образцово Кабаре“ в Бургас 6.04 | Facebook

След успеха в София, Бургас е първата спирка от плануваното турне на „Образцово кабаре“. Със своето музикално-театрално пътешествие спектакълът пренася зрителите в обаянието на годините, когато за вечната любов, първите трепетни срещи, мъчителните раздели, младостта и красотата се е говорело с мелодични линии и затаен дъх. Екипът вече е готов да пресъздаде цялата емоция и творчески заряд на вечни шлагери като: „Замълчи, замълчи“, „Ако имах чук“, „Хора и улици“, „Спри до мен“, поднесени в актуален аранжимент, а емоцията на сцената ще гори, разказана в  18 истории, от 9 артисти, в над 80 костюма.

Тома и Цвети Маринова от Expose са в главните музикални роли в „Образцово кабаре“

Водещите музикални роли в „Образцово кабаре“ са на Тома Здравков и Цветелина Маринова от дует „Expose“.  Двамата постоянно сменят своите образи в спектакъла, но неизменно остават в духа на „най-хубавите години от нашия живот“. Пулсът на всяка песен е уловен до съвършенство от хореографа Велислава Дипчикова, както и от великолепните танцьори от балет „Еxpose team“. С движения те рисуват магията на кабаретните представления и потапят зрителите в годините на червените завеси и лъскавите облекла.

Историята на спектакъла увлекателно разказва шармантният Красимир Митов-конферансие на вечерта, а брилянтната визия на представлението е от сценографа Илина Грозева.

„Надявам се „Образцово кабаре“ да събере своите почитатели и в Бургас. Очаквам с нетърпение реакцията на бургаската публика, с която заедно да споделим скритото послания на спектакъла: Животът трябва да се живее тук и сега, независимо колко ни е трудно понякога. Важното е да чувстваме и да се наслаждаваме!“, сподели продуцентът на събитието Веселин Стоянов-Лино, който е и автор на арт концепцията на „Образцово кабаре“.

БИЛЕТИ ОБРАЗЦОВО КАБАРЕ-БУРГАС

Образцово Кабаре в Бургас (Бургас, 6.4. – април 2024) ~ Купи билети за (eventim.bg)

Повече за „Образцово кабаре“:

https://www.okabare.bg/

2producers Events | Facebook

Obrazcovo_Kabare (@obrazcovo_kabare) ∙ Снимки и видеоклипове в Instagram

„Образцово Кабаре“ (youtube.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *