Хедлайнери на фестивала Midalidare Rock in the Wine Valley са легендарните Deep Purple

Първият хедлайнер на четвъртото издание на Midalidare Rock In The Wine Valley за 2024-а са легендите от Deep Purple, които ще свирят на 14 юли, в неделя

 

Deep Purple са рок група, продала повече от 100 милиона албума и пълнила световни арени в продължение на десетилетия. Не е чудно, че авторитетната британска радиостанция Planet Rock обяви групата за “петата най-влиятелна група в историята”.

На Световните музикални награди през 2008 г. Deep Purple получава и наградата “Легенда”, а през 2016 г. бе включена в „Залата на славата“ на рокендрола. Албумът им “Made In Japan” се счита за един от най-влиятелните концертни албуми на всички времена.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 12 до 14 юли 2024 г. На фестивала се очакват още Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Дон Ейри и Саймън Макбрайд.

В продажба са ограничен брой еднодневни билети за деня на Deep Purple, 14 юли. Те са на цена от 120 лева. Тридневният билет е с цена 180 лв. Деца до 12 години влизат без билет.

Билетите са налични в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *