ALive Thursday with The Strawberry Finns

Оставяме ги да говорят сами за себе си, а събитието можете да проследите тук.

Добрият Язовец ММ:

Какво е това, което виждам? Какво е това, което чувам? Нима звукът се превърна в картина, а картината в звук? Аз съм разпоредителят. Аз съм катастрофчикът. Аз регулирам този маскарад. Дайте ми есен, а аз ще ви дам позлата.

Свраката Анджелика:

Събирала съм с години образи, копия на фигури и финтифлюшки. Сега шкафът на ума ми е претъпкан и препълнен. Няма място! Няма ясто! Започвам да изхвърлям – една по една, едно по едно. Първо стъклени мечета, а после и хора.

Мечокът-Шаман:

О, тези пера! О, тази лула! Всичко това така ми отива! Хъ-хъ! Спастрих през зимата една лековита билка! Няма да дам на лястовиците да изядат утрото. Ето сега. Ето сега ще бъда император на усмивките.

Скок-Подскок Кос:

Махнете ги. Махнете тези принцеси оттук, ви казах! Не мога да влизам повече в кули! Не мога да се катеря повече по кули! Отивам в сладоледеното кралство и ще си набера шипки. Превърнах се недосегаем суперинтелект-робот. Оттук насетне, който иска, трябва да отгатне паролата.

Ние малко или много сме Strawberry Finns.
Не ни питайте какъв стил музика правим, защото не правим музика – музиката прави нас.
Всеки един наш концерт е сет от пълна импровизация, което значи, че все още не се е случил, а след като се случи, няма да се случи отново.
Стараем се много изрядно да не приличаме на:
Августин Господинов, Криско, наградите на БГ Радио,
Доналд Тръмп
и Десислава Радева.
И някак си ни се получава.

P.S. Strawberry Finns не понасят каквато и да е било отговорност за сексуално разюзданото поведение на вокалистката си Анджелика по време на концерта (и след това)!

Вход: 5 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *