Conquering Lion e подгряващата група в концерта на DUBIOZA KOLEKTIV на 29 ноември в София

Conquering Lion от Македония ще е подгряващата банда в концерта на DUBIOZA KOLEKTIV в София на 29 ноември.

Седемте музиканта свирят на най-различни инструменти (от класическата китара до перкусии и тромбон) и са добре познати и у нас с танцувалния си коктейл от реге, дъб и плътен китарен звук. Тази година момчетата отбелязаха 12 години от създаването на бандата, през които години могат да се похвалят с хиляди усмихнати фенове и концерти в цяла Европа и Балканите, a и с четири албума зад гърба си.

Сетът им ще продължи 45 минути, а веселата банда чудесно подхожда и ще направи забавно-музикален преход към хедлайнерите на вечерта – DUBIOZA KOLEKTIV. Симпатягите от Босна и Херцеговина също се готвят да подарят на всички в залата голяма забава, страхотни емоции и купон и можем да им вярваме напълно, защото добре знаем на какво са способни.

В началото на месеца DUBIOZA KOLEKTIV бяха в София за специално warm up party в клуб “Строежа” и за изнанадващо свирене на открито в София – насред Женския пазар! На 5 ноември беше и световната премиера на общата им песен с Manu Chao – “Cross The Line”. Сингълът ще бъде част от предстоящия девети албум на бандата, който се очаква да бъде факт на 28 януари 2020 г.

Билетите за концерта на DUBIOZA KOLEKTIV с подгряващи Conquering Lion на 29 ноември в “Арена Армеец” се продават с пълна сила ексклузивно в системата на Eventim.bg. Могат да се закупят още от: офис на Eventim на ул. “6-ти септември” 58, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса “Арена Армеец”, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“. Цената им е от 35 до 45 лв. според мястото в залата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *