D2 с концерт на Св. Валентин и национално акустично турне

D2 – едни от емблемите на съвременния рок в България, стартираха националното си акустично турне, което ще обиколи над 15 града в страната ни. Концертът им в София e в деня на Св. Валентин, a домакин на празника на виното и любовта ще бъде бар Rock’N’Rolla. Групата ще поднесе на публиката един специално подбран акустичен сет от най-големите си хитове, както и световни класики, които ще бъдат основата за едно невероятно и запомнящо се преживяване.

Акустичният сет е специално подбран за това турне и включва песните на групата, превърнали я в любима на цяла България. Верни на собствените си стандарти за качество, D2 ще предложат на почитателите си в различните градове един разнообразен и класически сет лист. Част от песните, които ще прозвучат в акустичен и различен вариант, са вече превърналите се в родни класики „Ледено момиче”, „100 години”, „Нямаше кой да ни каже”, „Марс”, „Две следи”, „Ако някога” и много други. На тези концерти групата излиза в състав: Димитър Кърнев (акустични китари), Деян Каменов (вокали), Александър Обретенов (акустичен бас), Васил Вутев (ударни, перкусии) и младият и перспективен музикант Радостин Василев (вокали, акустични китари).

Националното акустично турне на D2 вече премина през Велинград, Свищов и Плевен, които показаха своята любов към музикантите. Концертът им в София е на 14 февруари, а до края на месеца D2 ще представят акустичното си шоу в Благоевград на 21 февруари и в Троян на 28 февруари.

Предстоящи дати от турнето:

14 февруари, петък: София, бар Rock’N’Rolla

21 февруари, петък: Благоевград, X BAR

28 февруари, петък: Троян,  Бар Библиотеката

8 март, неделя: Пловдив, Бар Безистенъ

13 март, петък: Ямбол, American

14 март, събота: Стара Загора, 5th Avenue

20 март, петък: Габрово, JACK Daniel’s CLUB

21 март, събота: Русе, Max Club

27 март, петък: Казънлък, The Floor

28 март, събота: Бургас, Bar Target

04 април, събота: Пловдив, JACK Daniel’s CLUB

 

Националното акустично турне на D2 се реализира с медийната подкрепа на БГ Радио и Радио Z-Rock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *