Exit Festival 2024 посреща някои от най-популярните имена на електронната музика

Готови ли сте за електронна лудост и танци цяла нощ под звездното небе на Петроварадинската крепост? Ако не сте, което е малко вероятно, имате още един месец да се подготвите, защото EXIT ще приветства истински короновани звезди на електронния звук, както и тези, които вече са на път към звездите, и програмата вече е завършена с последните допълнения за втория ден на mts Dance Arena.

 Тези, които се присъединиха последно и ще блеснат на mts Dance Arena в петък, втория ден на фестивала, определено са от известните имена. Украинското дуо Artbat ще покаже защо  се считат за едни от най-добрите създатели на модерна танцувална  музика. Пригответе се за световна премиера на b2b сет, представен от Argy и Vintage Culture, както и водещият продуцент от Индия Avantika и маестрото на дансинга Human Rias.

Всички те ще се присъединят към вече обявените майстори на звука, които ще раздвижат цялата Петроварадинска крепост – Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, Maceo Plex, Klangkuenstler, Sama’ Abdulhadi, I Hate Models, Patrick Mason, Barry Can’t Swim и много други.

На Sister’s stage NSNS Refreshed By Heineken Silver, програмата също е интензивна. Sara Landry, Kobosil, Yotto, Helena Hauff, Cassie Raptor, Francis Mercier, Estella Boersma са само част от звездите, чиято музика ще запали атмосферата, а списъкът с други продължава.

Списъкът с участници на Together x House by IQOS, Urban Bug и Gaia Trance сцените вече са тук. Можете да разгледате цялата програма на специалния уебсайт или Instagram страница.

Ако все още не сте си осигурили билети, можете да намерите 4-дневни фестивални билети, както и еднодневни пропуски на уебсайта, като просто кликнете тук, и по този начин ще гарантирате, че няма да пропуснете част от тазгодишния EXIT Starseeds спектакъл. Текущите цени на билетите са валидни не по-късно от петък, 14 юни.

Цялата електронна музикална програма | EXIT Starseeds 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *