Kiril Djaikovski ft. TK Wonder Live на Balkan Beat Beach Party

ь

Пионер в миксирането на електронна музика с класически балкански етно ритми, Кирил Джайковски се завръща в България на 28 юли в компанията на своя бенд и взривоопасната TK Wonder зад микрофона.

Композитор, DJ и изпълнител, Джайковски е един от най-обичаните електронни продуценти на Балканите. С кариера, разпростираща се над две десетилетия и няколко континента, той успява повече от успешно да интегрира типични балкански инструменти и ритми, футуристични мелодии и вокали в уникална пареща комбинация, която не може да те остави безучастен.

На сцената ще вилнее черната перла ТК Wonder. Движена сякаш от невидими природни стихии, ТК Wonder вкарва невероятна и неподправена енергия в лайв изпълненията, преплитайки взривяващите си рими към психаделичния етно дръм енд бейс на Джайковски.

COOH / BALKANSKY / IVAN SHOPOV & AVIGEYA / АВИГЕЯ

Специални гости на най-горещата лятна вечер ще бъдат и българският продуцент Иван Шопов и момичетата с ангелски гласове от фолклорна група Авигея, които ще представят албума Канатица.

Магичен синтез между българска народна музика и космична електроника, приказните вокали на Авигея и извънземните мелодии на Иван Шопов вдъхват нов живот на фолклорното изкуство, пречупвайки го през призмата на различни електронни стилове – ню джаз, дръм енд бейс, ембиънт и дъбстеп.

Резервации / reservations +359 896 620 520

Билети: Ранно Пиле от 25лв в Кайт Бар Градина, ОМV, На Тъмно, НДК, к-ци BOOKTRADING и в мрежата на Ticketportal.bg
http://bit.ly/Kiril_Djaikovski_KiteBar

Стандартни Билети от 30/35лв.

Онлайн билети директно от тук:
http://bit.ly/Kiril_Djaikovski_KiteBar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *