Morgan James идва у нас тази зима

Една от най-харесваните солистки на холивудската група „Postmodern Jukebox“ на Скот Брадли – русокосата Морган Джеймс, ще пее у нас. Българската публика ще има щастието да преживее една вечер с нея на 17 декември в столичния „София лайв клуб“, в която тя ще представи новия си албум „Reckless Abandon“.

Гласът е всичко, което е необходимо. Добрият вокалист може да ви накара да се влюбите в него още с първото слушане, да предизвика сълзите ви или да ви върне обратно в друга ера. Микрофонът и сцената просто допълват гласа му. Това важи с особена сила за нюйоркската певица Морган Джеймс.

Изпълненията на Джеймс се отличават със страст и виртуозност, които показват нейния изключително широк вокален диапазон, започващ от най-ниските тонове и достигащ без усилие до най-високите. От “Джулиард скул” до “Бродуей”, Морган има стотици водещи изяви. Независимо от жанра, в който участва тя показва страст на изпълненията и техническо съвършенство с каквито малцина могат да се похвалят.

„Reckless Abandon“ е продължение на дебютния албум на Джеймс – „Hunter“, издаден от „Epic Records“. Уникалният глас на Морган може да бъде чут и по безброй театрални и концептуални саундтраци. Джеймс блести в приемането на разнообразна гама от музикални идеи, за да ги пресъздаде със собствената си идентичност. Нейната песен “Call My Name” стигна до Топ 15 на класацията Urban AC в класацията на Билборд Magazine, а „The Wall Street Journal“ нарече „Hunter“ превъзходен албум.

След пускането на „Hunter“ музикалните видеоклипове на Морган са натрупали повече от 75 милиона гледания. Когато тя се появява в няколко клипа на хитовата група „Postmodern Jukebox“ на Скот Брадли, аплодисментите за нея стигат епидемични размери. Морган се присъедини към големите турнета на групата, обикалящи САЩ, Европа, Австралия и Нова Зеландия. Като самостоятелен артист, Морган е участвала в такива забележителни сцени като „Hollywood Bowl“, Джаз фестивала в Монреал, Карнеги Хол, Център Кенеди и др. Тя продължава да възхищава публиката по целия свят чрез магнетичните си изпълнения на живо в своето световното си турне, част от което е концерта й у нас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *