SUNLAND/EXIT ден 2: Girl power, летящ старт и дебютни участия

Вторият ден от SUNLAND/EXIT премина под влиянието на силното женско присъствие на MAIN STAGE. Старт даде безстрашната Керана, която като истински космонавт буквално кацна пред голямата сцена на плаж Перла в Приморско. Първият ѝ полет с парашут даде и летящия старт на участието на Керана и космонавтите веднага след WICKEDA и The Top Stoppers.

Щафетата на фестивалното настроение поеха Ъпсурт и балет NOVA – очаквано добра комбинация, която взриви плаж Перла с нови парчета и добре познати хитове.

Британската рап изпълнителка IAMDDB направи своя концертен дебют за 2021 година и излезе за първи път пред публика именно на сцената на SUNLAND/EXIT. Тя очевидно се наслаждава на престоя си у нас – заедно със своя дамски екип прекараха деня на плажа, а вечерта се насладиха на специално меню, лично приготвено и презентирано от шеф Андре Токев.

NINA KRAVIZ – дългоочакваната DJ звезда, също направи своя дебют и представи пред хилядите музикални фенове най-новия си сингъл Skyscrapers.

„Написах тази песен на едно от дългите си пътувания до далечна страна и записах първоначалния скеч на песента в Париж, в студиото на Midnight tracks. Това е любовна песен. Разказва за това как някой може да ти липсва изключително много, дори ако не винаги се разбирате и се съгласявате за нещата. В такива моменти просто искаш да избягаш колкото можеш по-бързо само, за да почувстваш, че искаш да се върнеш 5 минути по-късно“, споделя за проекта NINA KRAVIZ.

Girl Power вечерта на SUNLAND/EXIT се преля в сутрешния изгрев със сета на Tijana T – нежната част от сръбската електронна сцена.

Тази вечер – последна за SUNLAND/EXIT, ще чуем Preyah, Руши, DJ дуото OFENBACH, GUY J и ще видим първите лъчи на слънцето с култовите DJ-и на Metropolis.

Билети се продават само на място на касите на фестивала.

За повече информация може да посетите https://sunlandfestival.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *