TOMMY GENESIS и РУШИ стават част от BURGAS SUMMER LIVE на 12 август в Бургас

Попълненията излизат преди Years & Years и Oscar and the Wolf на сцената на Морска гара

 

Световната поп икона Оли Александър от Years & Years и белгийският артист Oscar and the Wolf идват на 12 август като част от поредицата концерти BURGAS SUMMER LIVE, която се провежда това лято на пристанището в морския град, в партньорство с Културно-масова дейност и с подкрепата на Община Бургас.

Към блестящата поп вечер се присъединяват Tommy Genesis и РУШИ и с това програмата за 12 август е финализирана, а танците на морския бряг – гарантирани.

Звездата на Tommy Genesis като изпълнител и автор на песни изгрява с присъединяването ѝ към турнето на Dua Lipa през 2018, а тази година, ще стъпи на сцената на BURGAS SUMMER LIVE. Mного повече от актуален секси рап артист, Tommy е магнетична личност и безстрашна в музикалните си експерименти. Канадката се отличава в индустрията, като непрекъснато разширява артистичните си граници и се противопоставя на очакванията. За амбициозната изпълнителка правилата не важат, щом е намесено изкуството. Смесвайки елементи от рап, хиперпоп, алтернативна и електронна музика, Tommy Genesis създава революционно звучене, а нейният култ от последователи на „фетиш рапа“ продължава да се увеличава стремглаво.

Горещата поп вечер стартира с РУШИ – българската звезда на 12 август в Бургас, а заедно с него на сцената на BURGAS SUMMER LIVE ще се качи и неговата банда: Иво Чалъков (китари), Васил Вутев (барабани), Денис Попстоев (програминг, синтезатор) и Катя Кръстева (беквокали). РУШИ дебютира с парчето „Всичко се връща“ през 2001г. и оттогава българската сцена не е същата. Вече две десетилетия той работи и като автор на музикални проекти за други изпълнители, режисира видеоклипове, снима се в кино и телевизия, а публиката не спира да танцува на „Il Ritmo Del Mio Cuore“. 

Припомняме, че на 11 август в Бургас като част от BURGAS SUMMER LIVE ще свирят Franz Ferdinand, Nothing But Thievеs и Hayes & Y, на 6 август – нощта принадлежи на дамите – Róisín Murphy, Morcheeba, Sophie Ellis-Bextor и Phuture Shock, а на 13 август, сцената е за Editors, Shame, Tеmples и ALI.  

Билети за концерта на Years & Years, Oscar and the Wolf, Tommy Genesis и Руши са в мрежата на ticketstation.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *