TORIA представи новото си видео

Певицата TORIA представи новото си видео към песента „Драсни-пални клечица“. Парчето вече отбелязва голям брой гледания и харесвания в YouTube.

Клипът е дело на Мартин Радев (MRTVisuals) и е съвкупност от фрагменти от живота на изпълнителката през последните няколко години. „Вярвам, че „Драсни пални клечица“ ще успее, като кибрит, да запали хубави емоции и у вас“ – споделя тя.

„Сега повече от всякога ценя тези моменти и вярвам, че ни очакват още много такива. Знам, че съм точно там, където трябва да бъда. „Искам да останем“ е второто име на песента и оставям на вас да намерите значение в него“ – допълва младата певица.

TORIA ( Виктория Тодорова) е родена през 1994 година в София. Занимава се с музика от най-ранна възраст. Учи пиано, китара, пет години танцува в детска група за модерен балет. От 2005 година става част от детската вокална група БОН-БОН, а от 2008 година – на „Хаверим“.

Печели приз „Мис София ленд и Победа“ през 2006 година. Учила е при вокалните педагози Етиен Леви, Лика Ешкенази, Румяна Коцева и Румяна Георгиева. Участва в първото издание на „България търси талант“ и заедно с дуетния си партньор Живко Станев стигат до трети кръг. От 2009 година дебютира в club Mascara и оттогава е пяла в множество столични клубове – в страната и чужбина.

Тя е гласът на 365, също така е HOST и VOCAL на тематична серия партита с DJ, музиканти и вокал в Blender – „Live Sessions“. Пяла е в Европейския парламент в Брюксел, прави собствено шоу-парти в „Zone club“ – Косово пред 3000 човека. Работи съвместно с Александър (SHOSHO) Янев, DJ Lion, DJ Andrew, Pavel Petrov и други изпълнители от световната house сцена.

Учи философия в Софийски университет. Мечтае да вгради Философията в музиката си. Има множество иновативни проекти за парчета в jazz, pop, RnB & Soul, rap и най-вече house стилове. През ноември 2014 г. излиза първият й сингъл и видео: „Вино“ по неин текст и музика, качено в лейбъла FACINGTHESUN в YouTube.

Повече информация има в официалната Facebook страница на TORIA:
https://www.facebook.com/toriaofficial/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *