Foreigner ще свирят в Русе догодина

Любимата рок банда на няколко поколения Foreigner ще гостува догодина у нас. Феновете им в Русе ще имат щастието да се насладят за пръв път на изпълненията на многобройните им хитове на живо, а концертът ще се състои в зала Булстрад Арена Русе на 8 май 2018 година.

Билетите за шоуто на Foreigner в крайдунавския град влизат в продажба от този август в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна.

Цената за правостоящи е 50 лв., като първите 100 билета от тях ще са на промоционална цена от 40 лв., която важи до изчерпване на определената бройка.

Цените на билетите за седящи места са от 55 лв. до 90 лв., в зависимост от местоположението им в зала Булстрад Арена.

През настоящата 2017 година Foreigner отбелязват своята 40 годишнина с издаването на двойния CD сет „40“, в който логично присъстват 40 песни, записани в периода 1977 – 2017. В албума има и две парчета, записани специално за него: „Give My Life For Love“ и нова версия на „I Don’t Want To Live Without You“. В момента бандата празнува годишнината си с мащабно  турне в САЩ с Cheap Trick и Led Zeppelin Experience на Jason Bonham.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *